Vrei o experienţă unică, spre deosebire de tot ce ai făcut până acum? Ia adulţi şi copii, în inima unui stup de albine! Vizitare stup si prisaca. Mii de albine bâzâind zboară în jurul tău în timp ce prisăcarul  explică modul în care aceste creaturi mici, dar puternice lucrează şi trăiesc. Vor fi furnizate costume apicole, tot ce ai nevoie pentru a aduce este sentimentul de distracţie şi aventură! Aflaţi mai multe despre lucrările interioare fascinante ale stupului şi de ce sunt albinele vitale pentru ecosistemul local şi la nivel mondial.

    Veţi învaţă, de asemenea, diferitele proprietăţi şi utilizări pentru miere (şi alte produse apicole), precum şi modul în care ajută albinele la domiciliu. Noi am constatat că aceste excursii sunt pentru o experienţă de unire. Aduce-ţi copii dumneavoastră, soţul, prietenul cel mai bun şi iubita !

    Vizitare stup şi prisacă este proiectat pentru grădinari, pasionaţii de natură, aventurieri, gurmanzi şi alţi non-apicultori care doresc să afle mai multe despre albine, dar care nu doresc neapărat să devină apicultori. Dacă doriţi să învăţaţi despre apicultură şi să deveniţi apicultor va recomandăm să începeţi prin a va înscrie la servicul nostru de mentorat.

    Durata turului va fi de două ore. Vor fi furnizate măşti şi costume apicole. Nu este permis accesul copiilor sub 8 ani.

  Persoanele alergice la albine, gravide ar trebui să ne contacteze înainte de face o rezervare.

   Înscrierile se pot face începând cu data de 1 martie, în cursul săptămâni și vizitele se desfașoară în zilele de sâmbată și duminică. Preţul este de 50 ron/persoană. Excursii de grup oferite lunar ! Tururi private disponibile la cerere.

Alătură-te conversației

2 comentarii

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: