In lumea albinelor

Apicultura tradiție și chemare

Extractia mierii ebook

Lumea are nevoie de apicultori ! Bolile, poluarea și substanțele folosite în agricultură omoară albinele și  chiar ne pun viața în pericol.

Descoperă cum mii de oameni, la fel ca tine, si-au văzut visele devenind realitate !

Extractia mierii ebook

Dragă cititorule,

     Imaginează-ți că stai pe verandă și te bucuride soarele de după amiază. Poți vedea de acolo pomii înfloriți și roșul, verdele roșiilor din grădina ta.

   Poți simți mirosul florilor de pe verandă. Și auzi zumzetul  și murmurul albinelor din grădină. Urmărești cu atenție și observi cum albinele tale zboară din floare în floare adunând nectar, polenizând plantele din grădină și livadă. Le vezi cum se duc înapoi în stup cu nectarul si polenul. Acolo vor face miere din nectarul cules. Miere pe care o vor împărți cu tine și familia ta.

    Te uiți și le vezi cum ventilează și ”dansează” la intrarea în stupul lor, scăldându-se în razele soarelui și bucurându-se de mâncarea bună oferită de florile și plantele din grădina ta.

      Îți scoți dalta de la brâu și răzui propolis de pe ramele din stup. Îl strângi și îl cureți puțin apoi începi să-l mesteci. Este cea mai bună gumă pe care ai gustat-o vreodată. Mirosul de miere se simet în aer și e timpul să lași deoparte grijile de zi cu zi și să fii una cu albinele.

Albinele se pot autosusține singure și la început necesită o investiție minimă a timpului și banilor tăi.

Extractia mierii ebook

      În familia mea avem albine de patru generați. Am învățat totul despre albine de la tatăl meu. La fel ca tine a trebuit să citesc și să învăț din cărți. Să experimentez. În prezent dețin o mică stupină și ma ocup  personal de aceste familii de albine. Indiferent că obiectivul tău este să practici apicultura la nivel amator sau să dezvolți o afacere apicolă comercială de succes, acest ebook îți oferă informațiile necesare, de bază, pentru a produce propria miere și pentru a amenaja o cameră de extracție.

      Adevărul este că producerea de miere, de la proprii stupi este ceva incredibil de satisfăcător si profitabil dacă și bine ce faci. Ca apicultor hobbyst te poți bucura de doua lucruri atunci câmd vine vorba de albine: bucuria de a scăpa de grijile cotidiene făcând ceva ce îți place și crearea uni cadou unic pe care îl poți dărui preietenilor și familiei tale. Cine nu ar fi impresionat de albilitățile tale de a produce un așa deliciu minunat dulce și hranitor?  Mierea este foarte hranitoare conține vitamine și minerale necesare organismului.

     Ești interesat de apicultură și îți dorești să fie mai mult decât un hobby, probabil ceva care să îți aducă un venit în plus ?  Și pe lângă toate acestea să produci suficientă miere pe care să o vinzi și să faci profit. Apicultorii comerciali desfășoară operațiuni mai mari vând roiuri la pachet și alte produse ale albinelor ca sursă primară de venit. Spre exemplu se pot concentra mai mult pe producția de lăptișor de matcă și creșterea de regine pentru a aproviziona alti apicultori.

Extractia mierii ebook

Acest ebook conține tot ce trebuie să știe un apicultor aflat la început de drum. Pentru a începe să producă miere de calitatea întâi !

Amenajarea camerei pentru extracție

Unelte și utilaje necesare

Condiționarea mierii

Mierea în secțiuni și faguri

Ambalare și îmbuteliere

Și multe altele

      Ce costuri implică acest ebook? În primul rând acest ebook se adresează apicultorilor începători dar și apicultorilor cu ceva experiență. După cum am arătat și mai sus acesta conține în mod specific informații despre extracția mierii, condiționarea ei și toate utilajele necesare apicultorului în camera de extracție.

Tot ce trebuie să știi pentru a amenaja un laborator apicol unde sa extragi mierea și să o condiționezi în vederea obținerii unui produs de calitate superioară este în acest ebook. Unele cursuri ajung până la câteva milioane sau mii de lei. Astfel vei câștiga mai mult timp pentru cautarea informațiilor necesare și te scutește de alte probleme ce pot să apară pe parcurs.

Costul acestui ebook este de doar 4€ .  Toate informațiile din ebook te vor ajuta pe tine să-ti amenajezi laboratorul apicol și să-ti comercializezi mierea la un preț mai bun aplicând o condiționare mai eficientă.

Ebook extracția mierii

Amenajarea camerei pentru extracție

Unelte și utilaje necesare

Condiționarea mierii

Mierea în secțiuni și faguri

Ambalare și îmbuteliere

Și multe altele

Preț 4€

Extractia mierii ebook

Cea ce cumperi aici este o carte în format electronic. După ce ai făcut comanda, vei fi redirecționat către o pagină de unde poți descărca rapid cartea în format PDF, chiar dacă este ora trei dimineața. Poate fi citită de  pe smartphone, tabletă, desktop,  kindle etc.

Toată informația necesară pentru a extrage mierea din fagure. Imaginează-ti privirea de pe fețele prietenilor și a celor din familia ta când le vei da primul borcan cu miere din propria stupină, miere extrasă  de tine.

Am uitat să-ti menționez că îți voi oferii ca bonus gratuit din partea mea broșura electronică Baza meliferă a stupinei. Top 5 plante melifere pentru organizarea lotului apicol.

Baza melifera a stupineiClick aici

Ce spun clienții

”Doar o mulțumire rapidă, ne-am bucurat cu adevărat de cartea electronică. Eu și soția mea amândoi lucrăm ore lungi, iar nivelul de stres poate ajunge destul de ridicat. Căutam ceva relaxant pe care să-l putem face împreună și am decis să facem apicultura. Am cumpărat 2 roi de la un apicultor local și au crescut repede! Multumesc pentru tot ajutorul tau!”

Popescu Valentin
Agent de vânzări

”Mulțumesc! Ca grădinar avid, am fost cel mai interesată să mă folosesc albine pentru a-mi ajuta grădina și, WOW, ce diferență, grădina mea de legume merge mai bine ca niciodată și florile mele arată fantastic!”


Ana Grecu
Freelancer

Călătoria ta în apicultură începe astăzi …

Extractia mierii ebook

Completează formularul dacă apar probleme sau ai nevoie de alte informații.


Facebook-f


Twitter


Youtube


Wordpress

%d blogeri au apreciat: