Despre linkurile de afiliere

      Salut, dragi cititori ! 

    Am crezut întotdeauna în transparență pe web și, prin urmare, dezvălui că am inclus linkuri de afiliere către anumite produse și servicii pe acest site,  voi câștiga un comision pentru orice achiziție pe care dumneavoastră o faceți și asta nu implica costuri suplimentare pentru cumpărător.

       Asta ma ajuta pe mine să continuii cu acest blog/website și să ofer conținut de calitate accesibil oricui interesat de apicultură.  Scopul meu cu acest blog/site este să educ publicul, să ajut noii apicultori să reușească în acest domeniu și să transmit întregi lumi beneficiile mierii și produselor derivate din apicultură. Vă rog să înțelegeți că fac asta ca o afacere cu scop lucrativ.

       Unele  legături  sunt linkuri de afiliere și reclame care conduc către produse sau servicii și unele duc către alte articole de pe site. Acestea fiind spuse, există milioane de produse și servicii pe web care se referă la apicultura și la a face bani online.

    Promovez doar acele produse sau servicii pe care eu  le-am investigat și simt cu adevărat că vă oferă valoare. Exemplele ar include banner-urile pentru WordPress și Libris. De asemenea, sunt  afiliat în rețeaua  2performant, WordPress Ads și WordPress.com affiliate program. 

      2performant oferă programe de afiliere de la diverse companii,  un mijloc prin  care site-urile  câștigă comisioane de publicitate prin publicarea de reclame și link-uri către diverse produse și servicii. 

       Vă rog să rețineți că nu am primit niciun produs, serviciu sau altceva gratuit de  la aceste companii în schimbul menționării lor pe site. Singura considerație este sub forma unor comisioane de afiliere.

     Dacă aveți întrebări cu privire la cele de mai sus, nu ezitați să mă contactați folosind pagina de contact. Poate fi accesată în meniul de mai sus.

Vă mulțumesc mult pentru suport !

Mihai 

%d blogeri au apreciat: