Gazduieste un stup. Locuieşti în Videle, judeţul Teleorman? Ești interesat de a avea stupi, dar nu dorești să fii apicultor? Aplică pentru a fi una dintre gazdele noastre de stup ! Programul nostru ”găzduieşte un stup” oferă instalarea stupilor în curte şi întreţinerea acestora, oamenilor care doresc să polenizeze grădinile, să aibă acces la miere şi la ceară de albine din propriile lor curţi ajutând astfel la salvarea albinelor.

      Gazduieste un stup. Toate instalaţiile, întreţinerea şi recoltele se va face prin ”În lumea albinelor”. Participanţii adecvaţi pot sprijini albinele şi experimenta cum e să ai un stup în curte fără investiţii mari. De asemenea, ei câştigă acces la toate produsele pe care albinele le au de oferit, toate realizate în propria lor curte. 🙂

       Apicultura ia o mulţime de cunoştinţe, timp şi bani. Dorim să facem  beneficiile sale accesibile comunităţii la fiecare nivel. Taxa lunară facturată anual este determinată de locaţia dumneavoastră. Aceasta ajută pentru a compensa costul de combustibil şi timpul petrecut pentru menţinerea familiei de albine. Vânzările de miere sunt modul în care susţinem proiectul.

       Noi acceptăm candidaţi din : Videle, Blejești, Cosmeşti, Sericu, Ciuperceni, Radulești, Mereni şi Drăgăneşti-Vlaşca. Găzduind un stup nu obţii dreptul de proprietate asupra echipamentului sau a albinelor din interior.

        Dacă ești pe gânduri, între a începe propria stupina vs participarea la programul nostru de găzduire, îți recomand să te înregistrezi  pentru serviciul nostru de mentorat. Acest lucru iți va da o idee despre ceea ce este necesar penru a deveni apicultor şi vei fi mai bine informat pentru a decide ce opţiune este cea mai bună pentru tine.

      Noi, de asemenea, face consultanţă pentru începători, intermediari sau chiar avansaţi apicultori care au nevoie de unu-la-unu  ajutor cu stupi lor. Aşa că, indiferent de ce cale ai alege, suntem aici pentru a te sprijini în călătoria  spre apicultură ! 😀

    Participanţii au parte de  primele privind cumpărarea de miere din stupul pe care îl găzduiesc la  50% din preţul de vânzare cu amănuntul.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: