Contact 
     Îmi place să aud de la tine ! 🙂

    Trimite întrebările, comentariile, complimente generoase şi poveşti !

     Promovare online prin abonament lunar

 Contact. Pentru cei interesați. Public bannere cu redirecționare către website-ul clientului sau landingpage-ul pe care dorește să-l promoveze, în cadrul a diferite postări pe inlumeaalbinelor.com . Banner acceptat: 300 x 250, 728 x 90, 970 x 90, 160 x 600. Plata se face lunar / banner / afişare. Solicită ofertă personalizată pe e-mail inlumeaalbinelor@gmail.com  sau completează formularul de jos.

Schimb de linkuri

  Cine dorește mă poate contacta pe adresa de e-mail, formular, facebook. Pentru schimb de linkuri. Pot afisa o legătură ce duce la websit-ul solicitantului și acesta poate insera o legatură către websit-ul meu. Condiția este ca websit-ul să fie din același domeniu sau cu temă complementară. Linkul poate fi inserat și într-un articol pe o anumită temă.

Servicii

    Ești interesat să participi la programul găzduieşte un stup? Accesează pagina de servicii şi completază formularul.

   Dacă ai un roi sau o colonie stabilită pe care dorști să o salvezi, te rog să completezi formularul de pe pagină noastră de îndepărtare a roiurilor.

  Dorești să cumperi miere? Vizitează pagină de facebook magazin apicol Videle pentru a verifica disponibilitatea, trimite un email la adresa inlumeaalbinelor@gmail.com sau un mesaj pe facebook.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: