Flori pentru albine în luna iulie

Publicat de Mihai pe

flori pentru albine in luna iulie

Flori pentru albine în luna iulie. Găsești în acest tabel câteva plante ce înfloresc în această lună, caracterizată de zile călduroase, furtuni și ploi repezi. Flori pentru albine în luna iulie.

Denumire plantăProduce nectarCercetată de albine
MurDa***
BuddleiaNu**
VarzaDa***
Ceanothusnu*
Trifoi albda***
Trifoi rosuda***
Cotoneasternu***
Cornusnu*
Escallonianu**
Salcâm falsnu**
Fucsie (cercelus) da***
Lavandada***
Lamâida***
Lupinnu**
Bujornu*
Zmeurda***
Trandafirnu*
Rascoageda***
Sumacnu*
Castan dulcenu*
Laleanu*
Iederea canadiananu*

Felicitări pentru că ai citit tot articolul. Dacă ţi-a plăcut, ajută-mă să-l promovez mai departe cu un share:

Nu ai văzut
încă nimic

Amenajarea spațiului pentru extracția mierii este o prioritate pentru apicultori. Chiar dacă extracția mierii are loc la câmp, trebuie să ai pregatită o ”casă a mierii” .

În acest ebook vei găsi toate detaliile pentru amenajarea ”laboratorului apicol” , mai multe informatii despre condiționarea mierii și obținerea unui produs de calitate superioară indifierent de sort.

Acest ebook conține tot ce trebuie să știe un apicultor aflat la început de drum. Pentru a începe să producă miere de calitatea întâi !

Costul acestui ebook este de doar 4€ . Toate informațiile din ebook te vor ajuta pe tine să-ti amenajezi ”laboratorul apicol” și să comercializezi mierea la un preț mai bun aplicând o condiționare mai eficientă.

Ceea ce cumperi aici este o carte în format electronic. Poate fi citită de pe smartphone, tabletă, desktop, kindle etc.

Cumpară cartea , pentru asta dă click pe butonul de jos, poți trimite un e-mail la adresa inlumeaalbinelor@gmail. com cu mesajul ”Albină si dupa ce ai platit vei primi înapoi un e-mail în care vei găsi atașat fișierul pdf. Pentru plată click aici. Sau da click pe butonul Buy now si cumpara ebook-ul fara sa mai astepți.

Călătoria ta în apicultură începe astăzi …


Mihai

"Numele meu este Mihai. Sunt apicultor si fondatorul acestui website. Întotdeauna mi-a placut sa-l ajut pe tatal meu cu lucrarile în stupina. Sunt în misiune pentru a ajuta noi apicultori sa reuseasca si sa educ publicul prin continutul blogului meu. Daca esti în cautarea unei vocatii sau simti o chemare pentru acest domeniu de activitate te rog sa apesi pe butonul urmareste pentru a primi articole noi pe email.” Apicultura traditie si chemare

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SiteLock
error: Content is protected !!